Rólunk

Üdvözöl a Beeroda!

Minden egyes összejövetelt, rendezvényt, csapatépítő tréninget a legnagyobb odafigyeléssel és lelkesedéssel szervezünk.

A rendezvények folyamán állandó célunk, hogy a végeredmény egy élvezetes, emlékezetes esemény legyen, függetlenül attól, hogy milyen jellegű az.

A megbízóval a rendezvény minden fázisában személyesen konzultálunk, így mindig tudjuk, mi az ő pontos elképzelése.

Ha Ön valóban a legjobbat szeretné alkalmazottainak, kollégáinak, főnökeinek, Tőlünk biztosan megkapja!

Ajánlatkérése kötelezettségektől mentes!

Hogyan rendelj Tőlünk?

1. Elsőként ha még nem ittál kisüzemi söröket, és nem vagy tisztában a sör típusokkal, mindenképpen nézd át a Sörkisokost. Itt megtalálsz minden információt az adott sör jellemzőiről, fajtákról.

2. Ha ezzel megvagy, akkor a következő lépés legyen a Sörök menüpont. Itt a termékre kattintva információt találhatsz a sör jellemzőiről, erősségéről, némi kis ajánlóval fűszerezve, valamint ki tudod választani, hogy milyen jellegű (búza, IPA, stb.) sört keresel.

3. Ezek után a Csomagok menü alatt össze tudod állítani a saját elképzelésednek megfelelő kiszerelést attól függően, hogy milyen árkategóriájú (alap, haladó, prémium) sört szeretnél a rendezvényre, csapatépítésre (a csomagban alapból benne van a kiválasztott sör, csapoló rendszer, bártender, snack, poharak, alátétek, takarítás, elszállítás). Bármilyen egyéb kérést teljesítünk, ezt a Megjegyzés rovatba kellene beleírni, melyre külön árajánlatot fogunk küldeni.

Kik vagyunk?

Dobi Zoltán

tulajdonos, beer geek

2012-ben kezdtem el felfedezni a kisüzemi sörök által nyújtott világot, melyben az óta is rendületlenül részt veszek, legyen az szervezés, sörkóstolás, hivatalos esemény vagy csak egyszerű baráti összejövetel, esetleg sörpremier. Mindig is megpróbáltam közösségi szemmel tekinteni a sörözésre, helytől és emberektől függetlenül.
A kezdeti magyar sörök által nyújtotta ismerkedés mellett folyamatosan kutatom a külföldi söröket itthon és határon túl egyaránt. A hazai fesztiválok folyamatos résztvevője is vagyok, valamint rengeteg külföldi sörfesztivált is meglátogattunk már szakmai szemmel (Bécs, Belgium, Berlin, Anglia, Szlovákia, Csehország stb. – Leuven Innovation Beer Festival 2016)
A Beeroda-val elsődleges céljaim közé tartozik, hogy minél szélesebb réteggel ismertessem meg a kézműves, kisüzemi magyar és külföldi sörök világát elsősorban céges szinten, valamint azt a felfogást kicsit javítani, hogy a már elterjedt boros céges rendezvények, bulik mellett a sörnek igenis van létjogosultsága!

Károly

A cég 10. születésnapjára szervezett bulin végre sikerült megismernünk a minőségi sörök világát.

R. Károly
Anita

A 2 hetente szervezett pénteki céges sörözéssel sikerült megoldanunk azt is, hogy a különböző szektorban dolgozó kollégák is megismerjék egymást. Köszönjük!

Cs. Anita
László

Cégünk csapatépitéséhez igénybe vettük a Beeroda sörös szolgáltatásait és nagyon meg voltunk elégedve a sörökkel, valamint a szakmai hozzáértéssel is.

K. László